Οι «Ονειροπλάστες» της Agape στο 9ο Συνέδριο της ΕΕΠΕΚ (Οκτώβριος, 2023)
11/04/2024
Διαδικτυακή Εκδήλωση της Agape με θέμα: «Γυναίκες που αντικρίζουν τις δυσκολίες με Πίστη» (Απρίλιος, 2024)
11/04/2024
Οι «Ονειροπλάστες» της Agape στο 9ο Συνέδριο της ΕΕΠΕΚ (Οκτώβριος, 2023)
11/04/2024
Διαδικτυακή Εκδήλωση της Agape με θέμα: «Γυναίκες που αντικρίζουν τις δυσκολίες με Πίστη» (Απρίλιος, 2024)
11/04/2024

Συνέδρια Ανάπτυξης Ηγεσίας από την GLSHellas και την Agape στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. (Φεβρουάριος, 2024)

Σε δύο εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η GLS Hellas, η πρώτη στη Θεσσαλονίκη (10-02-2024, Ολυμπιακό Μουσείο) και η δεύτερη στην Αθήνα (17-02-2024, ΟΤΕΑcademy), το 8ο Ελληνικό Global Leadership Summit (GLS) ανέδειξε τη σημασία της εξέλιξης της ηγεσίας σε καιρούς αλλαγών και προκλήσεων, καθώς και την ανάγκη να ηγηθούμε εκεί όπου βρισκόμαστε.

Το συνέδριο προσέλκυσε εκατοντάδες συμμετέχοντες από επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, εκκλησιαστικούς λειτουργούς και ιδιώτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εμπνευστικές ομιλίες από κορυφαίους ομιλητές.

Στο συνέδριο παρακολουθήσαμε ομιλίες από εξέχοντες ηγέτες και ειδικούς στον τομέα της ηγεσίας, μεταξύ των οποίων:

  • Δρ. Δημοσθένης Κατσάρκας: Μέσα από μια συναρπαστική ζωντανή συνέντευξη, ο Δρ Κατσάρκας  έκανε μία αναδρομή στην ιστορία της ίδρυσης της κλινικής Άγιος Λουκάς, μοιράστηκε με το κοινό τις γνώσεις, τις εμπειρίες του, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους η ηγεσία μπορεί να βρει τρόπους καθημερινής έκφρασης, και σκιαγράφησε παράλληλα τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τις επιτυχίες που βίωσε, αλλά και τα όνειρά του για το μέλλον.
  • Γιάννης Αναστασίου: Μίλησε ζωντανά για τον ρόλο του ηγέτη ως “Πρωταγωνιστή στην αλλαγή”, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και… χιούμορ!
  • James Clear: Με βάση το best seller βιβλίο του, “Atomic Habits”, ο Clear ανέλυσε τη δύναμη των ατομικών συνηθειών και τον τρόπο αξιοποίησής τους για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.
  • Craig Groeschel: Ο Groeschel ανέδειξε την εμπιστοσύνη ως θεμέλιο λίθο για το μέλλον της ηγεσίας και παρουσίασε πρακτικές στρατηγικές για την ενδυνάμωσή της.
  • Erin Meyer: Η διεθνούς φήμης, ειδική σε θέματα διαπολιτισμικής επικοινωνίας, ομιλήτρια και συγγραφέας,  χρησιμοποίησε ως πρότυπο την εταιρεία Netflix και εξέτασε τους τρόπους με τους οποίους μπορεί το εργασιακό περιβάλλον να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία, και να καλλιεργήσει μια «κουλτούρα επανεφεύρεσης».
  • Anita Elberse: Παρουσίασε στρατηγικές ηγεσίας για ομάδες υψηλής απόδοσης, αναλύοντας παραδείγματα επιτυχίας από τον εξαιρετικά απαιτητικό και ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1.
  • Ryan Leak: Παρουσίασε τις τρεις ερωτήσεις που κάθε ηγέτης θα πρέπει να θέτει καθημερινά στον εαυτό του,  ώστε να μπορεί να εντοπίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, καθώς και αυτά που χρήζουν βελτίωσης.
  • Michael Jr.: Με χιούμορ και ειλικρίνεια, ο Michael Jr. ανέδειξε την σύγκρουση ως αναγκαίο στοιχείο για την ανακάλυψη του πραγματικού εαυτού μας.

Το GLS με θέμα “Ηγήσου εκεί όπου βρίσκεσαι” προσέφερε μια εξαιρετική ευκαιρία για εκπαίδευση και δικτύωση στους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να εμπνευστούν και να ενισχύσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες.

Αν χάσατε το φετινό GLS, μπορείτε να αγοράσετε την ετήσια συνδρομή GLSNow (www.gls.gr/glsnow) και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις φετινές ομιλίες (περισσότερες από 15) για έναν ολόκληρο χρόνο, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τη διοργάνωση ενός hashtag#myGLS event!

Για περισσότερες πληροφορίες:  info@gls.gr , 2310 886 884.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.