Οι «Ονειροπλάστες» της Agape στο 9ο Συνέδριο της ΕΕΠΕΚ (Οκτώβριος, 2023)
11/04/2024
Οι «Ονειροπλάστες» της Agape στο 9ο Συνέδριο της ΕΕΠΕΚ (Οκτώβριος, 2023)
11/04/2024

Επιμόρφωση Συντονιστών Κύκλων Μελέτης της Αγίας Γραφής στην Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού (Σεπτέμβριος, 2023)

Το κατηχητικό υλικό για ενήλικες «Βαθύτερη γνωριμία με τον Ιησού Χριστό», μια πρωτοβουλία του Οργανισμού Agape-Αγάπη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους Κύκλους Μελέτης της Αγίας Γραφής που λειτουργούν σε διάφορες ενορίες.

Βασίζεται στη ζωή και τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού όπως την παρουσιάζει ο Ευαγγελιστής Λουκάς στο Ιερό Ευαγγέλιό του, και σκοπό έχει να οδηγηθούν οι πιστοί σε μια καλύτερη κατανόηση του προσώπου του Ιησού Χριστού και σε μία πιο προσωπική σχέση μαζί Του. 

Αποτελείται από δύο τεύχη του Βιβλίου Μελέτης και δύο τεύχη του Βιβλίου Συντονισμού, ένα σύνολο 550 σελίδων, και κάθε ενότητα συνοδεύεται από αντίστοιχα Πατερικά Κείμενα.

Το υλικό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να προάγει τη διάδραση και την ενεργή συμμετοχή των συμμετεχόντων, έτσι θεωρήθηκε απαραίτητη η επιμόρφωση των Συντονιστών των Κύκλων Μελέτης της Αγίας Γραφής σε θέματα σχετικά με την Oμαδοσυνεργατική προσέγγιση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Η επιμόρφωση σαράντα περίπου Kατηχητών έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, η οποία είναι η πρώτη Μητρόπολη στην Ελλάδα που το έθεσε σε εφαρμογή στο ποίμνιό της, καθώς βοήθησε στη δημιουργία του.

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επιμορφώσεις και σε άλλες Μητροπόλεις που έχουν εκφράσει την επιθυμία να εντάξουν το υλικό «Βαθύτερη γνωριμία με τον Ιησού Χριστό» στους Κύκλους Μελέτης της Αγίας Γραφής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το υλικό μπορείτε να επικοινωνείτε στο: ask@agape.gr

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.