Συνέδρια Ανάπτυξης Ηγεσίας από την GLSHellas και την Agape στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. (Φεβρουάριος, 2024)
11/04/2024
Συνέδρια Ανάπτυξης Ηγεσίας από την GLSHellas και την Agape στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. (Φεβρουάριος, 2024)
11/04/2024

Διαδικτυακή Εκδήλωση της Agape με θέμα: «Γυναίκες που αντικρίζουν τις δυσκολίες με Πίστη» (Απρίλιος, 2024)

Μια εκδήλωση που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, ενθάρρυνσης, και ελπίδας, καθώς τέσσερις γυναίκες μοιράστηκαν μαζί μας τις δικές τους ξεχωριστές εμπειρίες, τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να αντιμετωπίσουν, αλλά και να ξεπεράσουν, ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις στη ζωή τους, αντλώντας δύναμη και ελπίδα από την πίστη τους στον Θεό.

Καταστάσεις όπως η διαχείριση του ερχομού ενός παιδιού στη ζωή μας, ή η αντιμετώπιση οικονομικών δυσκολιών, αλλά και πιο επώδυνα γεγονότα, όπως ένα διαζύγιο, ή ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα στη ζωή μας. Αυτές τις στιγμές όμως που νιώθουμε ότι τίποτε πια στη ζωή μας δεν είναι όπως πριν, ένα πράγμα μένει σταθερό: Η αγάπη του Θεού.

Σε αυτήν στράφηκαν οι τέσσερις αυτές γυναίκες και, μέσα από αυτά που μοιράστηκαν μαζί μας, μάς έδειξαν πως, ό,τι και εάν συμβαίνει στη ζωή μας, το να στρέψουμε τα μάτια μας ψηλά αποτελεί μια προσωπική επιλογή και στάση ζωής που μπορεί να μας δώσει δύναμη και ελπίδα.

Σε εσάς που, ενώ είχατε εγγραφεί, δεν μπορέσατε να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκδήλωση «Γυναίκες που αντικρίζουν τις δυσκολίες με Πίστη», θα δοθεί σύντομα η ευκαιρία να παρακολουθήσετε την μαγνητοσκοπημένη επανάληψή της.

Στην περίπτωση που δεν προλάβατε να εγγραφείτε, τότε θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε μόνο όταν θα μεταφορτωθεί στο κανάλι της Magdalena στο youtube (@magdalenagreece).

Στο κανάλι αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε και όλες τις άλλες εκδηλώσεις της Μαγδαληνής.

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για παρόμοιες εκδηλώσεις, ακολουθήστε μας στο facebook (magdalenagreece), αλλά και στο Instagram(magdalena.greece).

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.