Τι μπορείς να κάνεις

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

H AGAPE Hellas, για την επίτευξη των στόχων και του οραματισμού της, καθώς και τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση των δράσεών της, απασχολεί προσωπικό στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα έχοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο δίκτυο εθελοντών. Στην ομάδα μας εξακολουθούμε να θέλουμε δυναμικούς και δημιουργικούς ανθρώπους που μοιράζονται όχι μόνο τις αξίες και τις αρχές μας, αλλά και το ίδιο πάθος για την κάλυψη των πνευματικών, συναισθηματικών και ανθρωπιστικών αναγκών της κοινωνίας μας.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι να μπεις στην ομάδα μας, μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο info@agape.gr

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Οι εθελοντές μας δίνουν πρόσωπο και καρδιά στις δράσεις μας και είναι η κινητήρια δύναμη του οργανισμού μας. Με τη συμβολή τους κάνουν πιο δυναμικές, δημιουργικές και αποτελεσματικές τις δραστηριότητές μας. Αν είσαι από 18 ετών και πάνω και θέλεις να γίνεις μέλος μιας ομάδας εθελοντών μας στις πόλεις που δραστηριοποιούμαστε, αν θέλεις να συμμετέχεις σε δράσεις που θα κάνουν τον κόσμο γύρω μας καλύτερο, τότε ενημέρωσέ μας για την διάθεσή σου να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε μορφή εθελοντικής, μη εξαρτημένης εργασίας, στέλνοντάς μας ένα email στο info@agape.gr, εξηγώντας τους λόγους της εκδήλωσης του ενδιαφέροντός σου και επισυνάπτοντας ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΣ

Ο οργανισμός μας είναι ανεξάρτητος και αυτό σημαίνει ότι οι δράσεις μας και το προσωπικό μας υποστηρίζονται αποκλειστικά από ανθρώπους σαν κι εσένα. Χάρη σε όλους εσάς που έχετε τους ίδιους προβληματισμούς, αλλά και την ίδια αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, ώστε να κάνουμε τη διαφορά σε αυτόν το κόσμο, κάθε δωρεά μετατρέπεται σε δράση και μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις ανάγκες μας. Μαζί, ως μια ομάδα, σχεδιάζουμε τις δράσεις μας και δουλεύουμε συλλογικά, χτίζοντας μια δυνατή σχέση που αποτελεί το θεμέλιο του οργανισμού μας.
Βασική μας προτεραιότητα είναι η τήρηση της διαφάνειας μέσα από λεπτομερείς και τακτικούς οικονομικούς ελέγχους που διενεργούνται από το οικονομικό επιτελείο της Ευρώπης.